Få magien tilbage i dit liv

Få magien tilbage – og bliv en gladere version af dig selv

Husker du den indre magi, fra du var barn?

Tæppet der blev til en magisk hule, gyngen der var et skip i havet og tøjbamsen, du kunne snakke med.

Livet var magisk og magien var lige nu og her, præcis hvor du var. Du tænkte ikke på fremtid eller dvælede ved fortiden – du fandt magien i dit nu. Hvad var anderledes andet end de tanker og dit sind – end nu – som voksen?

Det er bare sjovere, når livet er magisk. Måske du aldrig vil blive et barn igen i dit indre, da du har voksne ting at tage vare på, men at genfinde den magi, du besad er ikke en umulig opgave.

5 veje til at genfinde magien i dit liv

  1. Få flere pauser og ro ind til stilhed? Ud af stilheden finder du indre kontakt, og det er her det magiske rum findes.
  2. Mediter gerne dagligt – blot 10 min. om dagen, et fast tidspunkt, ville øge din indre kontakt til glæden, stilheden og magien.
  3. Læs magiske bøger – alternative bøger om englekontakt, alfer eller andet magisk du vil finde interessant.
  4. Arbejd med visualisering – find magien i at ændre dit tankesæt om dig selv og livet og se hvor meget meget magi, der indfinder sig.
  5. Skriv dine drømme ned i en bog – skriv alt ned hvad du drømmer om. Det er ikke altid nok at du tænker det, skriv det gerne ned. Skriv i nutid som om det allerede er sket. Mærk følelsen og se hvordan du har det, når du har opnået dine drømme.

Til sidst vil jeg sige. Sørg nu for at tage ansvar for dit liv. Skab det du ønsker – uden at komme med alle mulige forklaringer på, hvorfor du ikke lever magien ud i livet. Ikke gør det du drømmer om, ikke kan leve et glædesfuldt liv osv. Tag for p….ansvar – og du vil se at magien virkelig kan træde ind med kæmpe fødder i dit liv og bjergtage dine forestillinger om, hvad der er muligt.

Alle fortjener et magisk liv – også du. Start i dag….fyld dit liv med mere af det, der gør dig glad. Et sundt barn ville gøre det samme. De besidder glæden og det kan du også, hvis du vælger det fuldt og helt hver dag.

Sponsorer: BellaMallorca, ferielejlighed Mallorca. Ulrich Søgård, salgscoach – salgskursus. AK-Service, Nedbrydningsfirma

Få magien tilbage i dit liv