Magien kommer indefra

Magien kommer indefra – find dit afslappede mindset

Magien kommer indfra i dybet af dig selv. Det magiske liv du drømmer om udspringer ofte fra den indre fantasi. Det indre rum er nedprioriteret i vores vestlige fakta-verden. Derudover giver travlhed og stress blokering for det magiske liv, vi i virkeligheden kunne skabe.

Flere og flere får dog øjnene op for, hvor vigtigt pauser er på en dag. Derfor har nogle virksomheder indbygget mindfulness i deres plan, hvilket er til stor fordel for medarbejdere – og dermed også for en virksomhed. For at være innovati – kræver det, vi kan gå ind i det magiske rum og hente idéer til at udvikle virksomheder, os selv og vores eget liv.

Det lille pusterum og din indre afslappede tilstand styrker innovative tiltag og udvikling af den kreative og magiske del af dig. Alt det du skal bruge til at få magien ind i dit liv på alle måder.

5 grunde til at styrke et afslappet mindset – og tage magien ind i hverdagen

  1. Du bliver bedre til at få spontane kreative idéer, når din tilstand er mere fredfyldt.
  2. Du vil opleve større fred, jo mere du er i kontakt med dit indre magiske rum – her går du nemlig fra hoved til krop = øget nærvær i dig selv.
  3. Når du har kontakt i dit indre – vil større idérigdom opstå og kreative løsninger kan indfinde sig i din hverdag. Problematikker bliver der fundet kreative løsninger på.
  4. Du besidder et magisk visdomsrum i dit indre, som du ofte ikke umiddelbart kan finde ved at løse i en bog/skole.
  5. Du vil opleve større sindsligevægt i din hverdag, hvis du dyrker dit indre rum jævnligt. Du vil få den bonus at større glæde vil indfinde sig.

5 trin til et mere afslappet mindset

  1. Sæt (eller læg) dig en uforstyrret sted (5 min. er ofte nok)
  2. Træk vejret dybt 3 gange – helt ned i maven så den bevæger sig.
  3. Observér din krop. Hel fra issen til storetåen. Bemærk alle kropsdele – bid for bid.
  4. Observer dine følelser og tanker. Vær en neutral observatør af dit eget indre.
  5. Send evt. et spørgsmål ud (fx vis mig en magisk løsning på…. ) til det spørgsmål, du har – og giv dernæst helt slip på problemet du ønsker løst eller det du mangler en ide til. Måske får du ikke svaret med det samme, men vær opmærksom efterfølgende for svaret vil finde sin vej til dig, hvis du er opmærksom.

Elmely Kro, Mad ud af huset Holbæk. Campingudsalg, Campingudstyr. BellaMallorca, Feriehusudlejning Mallorca – feriebolig Mallorca

Magien kommer indefra….