Tanker styrer dit liv

Tanker styrer dit liv – du får, hvad du fokuserer på!

Kender du det at du tænker på dine problemer og frygter for dit næste nu?

Vidste du, at det faktisk kan styre dit liv i en retning af mere af det, du ikke ønsker? Som hvis jeg siger til dig “Du må IKKE tænke på en blå elefant”. Hvad sker der så? Det er der dit fokus bliver, ik!?

Sportsfolk bruger visualisering til at skabe deres drømme? Hvad tror du så, at masser af fokus på problemer skaber eller øger?

Skal jeg så feje alle problemer under gulvtæppet og glemme dem? Nej, du skal naturligvis tage dig af dem. Men giv dem evt. et modstykke ved at bruge visualisering til, hvad du drømmer om – så der kommer en modvægt. Så vægtskålen mellem det negative og positive får en vis balance.

Pssst..tjek lige tips til visualisering her »

Brokke-hoveder – får det, de fokuserer på

Har du lagt mærke til den type af mennesker, der altid  fokuserer på det negative? De brokker sig, taler konstant negativt om andre mennesker, fokuserer på det negative ved deres liv, taler om negative ting fra deres fortid…som om det aldrig får ende…den elendighed, der fylder deres liv. Det kan næste gå hen og blive en livstil, hvor de ønsker mere at brokke sig over…fordi det er blevet en del af det faste fyld i deres liv.

Har du så også lagt mærke til, hvordan deres liv ser ud?

Der bliver hele tiden mere at snakke om – på den negative side. Det er måske det konstante negative fokus, der skaber mere af det, man ikke ønsker?

Lidt brok – er s….da helt normalt. Nogle gange er der noget at brokke sig over og de fleste mennesker kommer ind i mellem til at brokke sig en smule, men vær blot opmærksom på, hvis det begynder at styre HELE dit liv.

Jeg er faktisk ikke tilhænger af den halleluja-glade tendens, hvor man lukker af for det negative (der også er en del af livet). Den tendens med at putte flødeskum ovenpå en Lo..- virker jo heller ikke i længden.

Så brok er fint nok, ik? så længe det ikke går hen og bliver dit daglige fokus i livet.

Vær tro i dig selvtag-vare-paa-dig-selv

Det er vigtigt, at mærke dig selv:

  • Være ked af det, når du er ked af det.
  • At du mærker vrede, når du mærker vrede – ofte fordi du har tilladt andre at gå over dine egne grænser (måske de slet ikke vidste, hvor din grænse var?)
  • Når noget en anden gør – ikke føles i orden i dig. Så mærk det og giv udtryk for dig selv.
  • Når du har brug for at få luft omkring en problematik – så erkend det og tillad det i rette omgivelser (så længe det ikke bliver til direkte bagtalerri)
  • Tillad dig – at være dig. Ingen anden.

Livet er jo det hele. Livet indeholder både lys og mørke. Det mener jeg ikke, vi skal lukke af for – eller benægte. Alle oplever kriser eller en enkelt krise igennem livet. Vi elsker, vi mister, vi glædes, vi græder, vi griner, vi græder. Det er livet!

Men der er stor forkskel på, om du vælger at dvæle ved det negative HELE tiden, eller du vælger at have dit fokus OGSÅ på det positive. Det gør bare en stor forskel for DIT liv.

Opgiv aldrig de drømme, der kommer fra hjertettro-paa-dine-droemme

Dernæst, jo mere du kommer ned i din krop – har kontakt til alt, hvad der sker i den. Jo mindre aktive bliver dine presserende tanker – og jo federe bliver dit liv.

Vi kan jo ikke bare klippe hovedet af eller fjerne vores tanker. Vi tænker generelt ret meget og konstant. Men hvad du vælger at have fokus på – kan du godt styre lidt hen ad vejen. Jeg siger ikke, det er let.

Det er det ikke for nogen af os – og gå ikke hen og lad det blive endnu en kamp i dit system. Men kombiner dit liv med visualisering og tanker om, hvad du drømmer om – og se det for dig, som var det nu og her. Mærk i kroppen, hvordan den ideelle situation ville føles nu og her.

Opgiv ALDRIG dine drømme (kun hvis de naturligt ændrer sig hen ad vejen) – men de drømme der kommer fra dit hjerte – er mulige. Uden tvivl – tro på det.

Bare følelsen ved dine drømme, når du tænker på dem – skaber en anden følelse i dig, og det kan give dig 5 minutters positivitet. Så hold dig ikke tilbage.

i-Strategi, Drupal hjemmesider Holbæk, Roskilde. Tjengo, Boligartikler – boligudstyr og Elektronik. Algot Bolig – Salgsvurdering

Tanker styrer dit liv